

## **SURVEY EXECUTIVES TRAINING INSTITUTE**

April 24–26, 2024

Hilton Baltimore—Inner Harbor

401 West Pratt Street, Baltimore, MD 21201

## When I grow up...

## Day 1: Wednesday, April 24, 2024

HOLIDAY BALLROOM—FOYER				
7:30 AM	Registration			90 min
HOLIDAY 4–6				
9:00 AM	Welcome and Logistics Caprina Buckner—Management Analyst and Team Lead, Quality, Safety & Education Division (QSED) Tarnisha Boone—Director, QSED Welcome and Introductions Tennille Rogers—Deputy Director, Quality, Safety & Oversight Group (QSOG) Karen Tritz—Director, Survey & Operations Group (SOG) Mark Hennessey—President, Association of Health Facility Survey Agencies (AHFSA) Tarnisha Boone—Director, QSED			45 min
9:45 AM	CMS Quality, Safety & Oversight Group Plans and Priorities David Wright—Director, QSOG			45 min
10:30 AM	Break			15 min
10:45 AM	Basket Raffle Introduction Drawing			10 min
10:55 AM	Updates from the Deputy Director of the Center for Clinical Standards and Quality Jean Moody-Williams—Deputy Director, Center for Clinical Standards & Quality (CCSQ)			35 min
11:30 AM	CMS Survey & Operations Group Plans and Priorities Karen Tritz—Director, SOG			45 min
12:15 PM	Lunch			90 min
1:45 PM	Working Session A			75 min
HOLID	HOLIDAY 1 HOLIDAY 2 HOLIDAY 3			
Facilitators: Karen Fuller, Eric Powell		State Contracts Best Practices  Facilitator: Elaine Soong  Panelists: Alfred Johnson, Heidi Hayes, Kimberly Beazley	Nursing Home and State Staffing, and Risk-Based Survey Facilitators: Debra Lyons  Nursing Home Nurse Staffing Campaign Facilitators: Evan Shulman, Dan Taylor	
3:00 PM	Break 15			15 min

HOLIDAY 4–6							
3:15 PM	Indivi	Iual Division Meetings 60 mi				60 min	
HOLIDA	Y 1	HOLIDAY 2	HOLIDAY 3	HOLIDAY 4–6	CALLOWAY	POE A-B	
Chicag	0	Atlanta	Northeast	Kansas City and Denver	Dallas	Western	
4:15 PN	N	Adjourn					
4:30 PN	M	Optional Meet-Up					

Day 2: Thursday, April 25, 2024					
HOLIDAY 1	DLIDAY 1				
7:30 AM	Conversation with CMS (optional)  David Wright—Director, QSOG  Tennille Rogers—Deputy Director, QSOG  Karen Hillman—Deputy Director, SOG			30 min	
HOLIDAY 2					
8:00 AM	AHFSA Membe	rship Meeting		60 min	
HOLIDAY 4–6					
9:00 AM	Fireside Chat  Dora Hughes, M.D.—Acting Chief Medical Officer and Acting Director of CCSQ  David Wright—Director, QSOG			45 min	
9:45 AM		Basket Raffle Drawing		5 min	
9:50 AM	CMS QSOG Divisions' Plans and Priorities  Evan Shulman—Director, and Celeste Saunders—Branch Manager of Division of Nursing Homes (DNH)  Gregg Brandush—Director, Division of Clinical Laboratory Improvement & Quality (DCLIQ)  Capt. Scott Cooper—Director, Division of Continuing & Acute Care Providers (DCACP)  Tarnisha Boone—Director, Quality, Safety & Education Division (QSED)		90 min		
11:20 PM	Basket Raffle Drawing		5 min		
11:25 AM	Break		15 min		
11:40 AM	Life after SADOC Mark Hennessey, Laura Hudspeth, Corrina Getchell, Caroline Tippens		60 min		
12:40 PM	Lunch		80 min		
2:00 PM	Working Session B		75 min		
HOL	IDAY 1 HOLIDAY 2 HOLIDAY 3				
Facilitators: Ka Eric Powell	urvey Budget aren Fuller,	Validation Surveys that Are Underway with the AOs Facilitators: Erin Imhoff, Scott Manley	ay Nursing Home and State Staffing, and Risk-Based Survey Facilitators: Debra Lyons  Nursing Home Nurse Staffing Campaigr Facilitators: Evan Shulman, Christopher Koepke, Nikki Andrews		
POE A-B					
2:00 PM	FMS Quality Measure Reporting Workgroup Meeting (Invite Only)			75 min	
3:15 PM	Break		15 min		
HOLIDAY 4–6					
3:30 PM	Basket Raffle Drawing 5 min			5 min	
3:35 PM	Moderated Q&A Panel (Cameron Ingram, Moderator) David Wright—Director, QSOG Karen Tritz—Director, SOG Mark Hennessey—President, AHFSA		85 min		
HOLIDAY 1					
5:00 PM	Leadership Meeting (CMS/AHFSA)			60 min	
6:00 PM	Adjourn				
	· <del></del>			·	

Day 3: Friday, April 26, 2024						
HOLIDAY 4-	HOLIDAY 4–6					
8:45 AM Discover Your Mission: 5 Lessons From a 50-State Journey Janine Stange			60 min			
9:45 AM	M Break			5 min		
9:50 AM	Working Session	Working Session C				
НО	DLIDAY 1 HOLIDAY 2 HOLIDAY 3					
	CLIA State Survey Budget Facilitators: Karen Fuller, Eric Powell Facilitator: Elaine Soong Panelists: Ann Angell, Michelle Dionne-Vahalik, Kimberly Beazley  State Contracts Best Practices Risk-Based Survey Facilitators: Debra Lyons  Nursing Home Nurse Staffir Facilitators: Evan Shulman, D		յ Campaign			
11:05 AM		Break				
HOLIDAY 4-	HOLIDAY 4–6					
11:15 AM	Reflections and Projections and Recognitions David Wright—Director, QSOG Karen Tritz—Director, SOG Mark Hennessey—President, AHFSA Karen Hillman—Deputy Director, SOG			35 min		
11:50 AM	M Wrap Up David Wright—Director, QSOG			15 min		
12:05 PM		Adjourn				

## Color Key

Color Ney
Room Location
Keynote Presentation
QSOG Division Updates
Plenary Sessions
Working Sessions
Other Meetings
Break/Lunch and Other All-Attendee Activities